.
×

Kjo është gruaja më e shëndoshë në botë, ja sa peshon ajoObeziteti është ndër sëmundjet më të shpeshta sot në botë.
Qindra-miliona njerëz vuajnë nga obeziteti dhe nga sëmundje të ndryshme të vijnë si shkak i obezitetit, transmeton lajmi.net

Mirëpo, kur flasim për mbipeshën, asnjëherë nuk na shkon ndërmend se ka njerëz që peshojnë mbi 300 e 400 kilogramë.

Ka edhe të tillë. Një grua në Amerikë e cila ka epitetin e njeriut më të shëndoshë në botë, peshon 534 kilogramë, ndërsa ajo është duke iu nënshtruar disa terapive për humbje të peshës e që nuk janë duke pasur shumë sukses.

VIDEO