.
×

Kjo është gjendja e fundit shëndetësore e Bajram Rexhepit në Turqi (Foto) 

Ish-kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi tash e disa javë po qëndron për trajtim shëndetësor në Turqi, pas një sulmi që ka pësuar muaj më parë në Kosovë.

Gjendja e Rexhepit ndonse jashtë rrezikut për jetë nuk është edhe aq e mirë, shkruan NewBorn.

Rexhepin, sot gjatë ditës në Turqi e ka vizituar Rrahim  Morina, i cili ka treguar për gjendjen e tij shëndetësore

Morina ka thënë për Rexhepin se ai edhe më tutje vazhdon të mbetet në komë dhe nën kujdesin permanent të mjekëve turq/Gazeta NewBorn/

rexh