.
×

Kjo është dasma më e pazakonshme në botëShumica e nuseve do ta përtypnin dot idenë e shfaqjes së një tjetër vajze me fustan të bardhë në ditën e tyre të madhe. Por për Emma Sparre-Newman, shfaqja e dikujt tjetër me fustan të bardhë e bëri dasmën e saj akoma më të veçantë.

Veçanërisht pasi ai që e kishte veshur ishte pikërisht bashkëshorti i saj, Ian Newman. 53-vjeçari ka pothuajse dy vite që vishet ekskluzivisht me veshje për femra, kështu që ajo e dinte që kjo ditë nuk mund të bënte përjashtim. Dhe, kur shkuan për ta zgjedhur, ata ranë në dashuri me të njëjtin model fustani. Kështu, në dasmën e tyre në Las Vegas më 21 shtator, ata i thanë zotimet e tyre të kombinuar me njëri-tjetrin nga koka te këmbët

Emma dhe Ian u takuan në Festivalin e Pemës Larmer në Tollard Royal në Dorset në vitin 2014. Në vitin 2016 ata zbuluan që ishin të dy single dhe vendosën të dilnin.

Më vonë, ajo mësoi se Ian kishte një “altero ego” që quhej Diane. Në fillim u habit, por pastaj i tha: “Çkemi Diane, gëzohem që të njoh!

Pas dy vjetësh së bashku, çifti filloi të planifikonte një udhëtim në Las Vegas dhe vendosën të martoheshin përderisa ishin atje.