.
×

Kjo është Balerina Riga Dumani 5 vjeçeRiga Dumani nga Prishtina është vetëm 5 vjeçare , ajo tani shkon në parashkollor dhe talenti i saj është Baleti. Riga është shumë talente në këtë fushë dhe kur të rritet do të bëhët një Balerin e famshme në botë, transmeton Botapress.info

5 Vjeçarja është lidhur shumë me baletin dhe gjatë gjithë kohës ajo ushtron , pasi ndjek dhe kurs në këtë fushë , por Riga dhe në shtepi nuk ndalet duke ushtruar dhe duke e shprehur talentin e saj që e ka , vajza shihet që është shumë e shkathët dhe nga dëshira e saj që ka për baletin, në një të ardhme të aferme mund të bëhet yll i baletit , transmeton Botapress.info

Riga Dumani si shihet dhe në foto ka kostumin me të cilin ushtron gjatë gjithë kohës dhe e pëlqen ngjyren pink, po ashtu kjo 5 vjeçare të habit me atë se çka di në balet dhe për më teper shiko fotot këtu më poshtë: