[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo është apsulventja më e bukurTë jesh maturanteapo apsulvente tashmë ka një rëndësi të veçantë. Rëndësia nuk qëndron vetëm në atë se tashmë ke përfunduar shkollën apo ke mbaruar studimet dhe do fillon arsimin universitar, apo masterin por rëndësia është edhe tek mbrëmja e madhe që bëhët në fund, shkruan Botapress.info

Së fundmi edhe në Universitetin AAB është mbajtur matura, vajza e cila ka shkëlqyer është Dita Dobruana nga malisheva. Apsulventja ka një bukur të rrallë, ajo ka realizuar edhe disa foto profesionale ku më të vërtetë duket mirë, kan filluar ta komentojn duke e krahasuar me këngëtaren Dhurata Dora, shkruan Botapress.info

Dita Dobruna ka fituar fokus pasi dukej shumë elegante me pamjen e saj me fustan të gjatë dhe me një grim profesional, shkruan Botapress.info

Shihni fotot më poshtë.

FOTO1

FOTO2

FOTO3

 

 

 

Menu Title