.
×

Kjo është agjenda e Mimoza Kusarit Lilës për ditën e sotme 

 

Ne kuader te fushates te raundit e dyte te zgjedhjeve lokale, ju njoftojme se sot me date 14.11.2017 kryetarja Kusari Lila zhvillon keto aktivitete:

10:00 – Ecje në bashkësinë e dytë lokale ( ne rruget Abedin Terbeshi, rruga pazarit, ndalese ne Hanin e Haraçisë 2, vazhdimi ne rrugen e Qarrit, Çarshin e Vjeter ne drejtim te shkolles Mazllum Këpuska, ndales ne rrugen e Gjin Vules, ecje ne drejtim te rrethit dhe dyqaneve ne rrugen e Kishes Katolike dhe ndalesa e fundit per kafe ne restaurantin Jaki Grill.

 

12:00 – Takim në KVRL me OJQ-të rinore

 

13:00 – Takim me klubet sportive ( pallati i sporteve Shani Nushi)

 

14:00 – Takim me komunitetin kulturor dhe artistic, “Muzeu Etnografik”

 

16:00- Takim në fshatin Cufadol

 

17:30- Takim në Zhabel