.
×

Këto janë tri shtetet e para që përfunduan agjërimin 

Australia, Fixhi, Zelanda e Re dhe vendet e Pacifikut kanë përfunduar ditën e parë të agjërimit.

Myslimanët australianë ditën e parë të Ramazanit kanë agjëruar rreth 11 orë e 46 minuta dhe shumica e tyre iftarin e parë kanë zgjedhur ta presin me familje dhe miq.

Edhe këtë vit në lutjet e myslimanëve ishte dëshira që të marrin fund konfliktet dhe të mbretëroj paqja në botën Islame në veçanti dhe në botë në përgjithësi.

Sipas statistikave australiane janë 604,200 myslimanë në këtë vend.