.
×

Këto janë tri mbesat e Halil Gecit: Raba, Rinesa e Robina 

Vëllau I madh i familjes familjes Geci nga Llausha, Halil Geci është bërë 3 herë gjysh. Djalit të tij I kanë ardhë në jetë tri vajza të cilat janë pagëzuar me emrat Raba (emri i nënës së 7 vëllezërve Geci e cila ndërroi jetë vitin e kaluar) dhe Rinesa e Robina, shkruan Botapress.

Këtë gëzim e ka shprehur vetë Halil Geci përmes postimi të fotove në Facebook

 

“Mbesat e mija bukuroshet e gjyshit ,lindjet që ngjallin shpresat,një rritje e shpejtë e familjes tonë,RABA e vogël me motrat ROBINEN dhe RINESEN, Zot ruaj.

Këto janë mrekullia vetë.

H.G