.
×

Këto janë temat e diskutimit të së martës ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit 

Negociatat teknike midis Beogradit dhe Prishtinës do të vazhdojnë në Bruksel të martën, më 16 janar dhe delegacioni serb do të udhëhiqet nga drejtori i Zyrës për Kosovë dhe Metohi Marko Djuriç.

Tema e takimit tre-ditor do të jetë zbatimi i marrëveshjeve të arritura, Asociacioni i Komunave Serbe, si dhe liria e lëvizjes dhe gjyqësor