[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Këto foto tregojnë lumturinë e vërtetë të fëmijëve nëpër botëPa marrë parasysh çfarë kulture kanë, ku jetojnë apo nëse kanë ose jo lodra, fëmijët gjithmonë gjejnë një mënyrë për t’u argëtuar.

Dhe momentet më të mira nga fëmijëria e lumtur janë kapur nga një kamerë për të nxjerrë kështu foto magjike.

Gazeta Express ju sugjeron që t’i harroni të gjitha probleme dhe të qëndroni pozitiv – duke i parë këto 30 foto mahnitëse.

Indonezi

© Ipoenk Graphic

© Agoes Antara

© Gede Lila Kantiana

© Gede Lila Kantiana

Rusi

© Svetlava Kvashina

© Elena Shumilova

Burkina Faso

© Òscar Tardio

Mianmar

© Chan Kwok Hung

Tajikistan

© Damon Lynch

Indi

© Sandee Pachetan

© Sudharsan Ravikumar

© Mukund Images

Vietnam

© HT KëñShï

Gana

© Terry White

Estoni

© Elika Hunt

Tajlandë

© Sarawut Intarob

© Sarawut Intarob

© Sarawut Intarob

Afrikë të Jugut

© Muhammed Muheisen

© tinosoriano

Peru

© Enrique Castro-Mendivil

Etiopi

© Csilla Zelko

Itali

© Michael Potyomin

Izrael

© Dima Vazinovich

SHBA

© Jake Olson

Indonezi

© Rio Rinaldi Rachmatullah

© James Khoo

© Hendrik Priyanto

© Mio Cade

Ugandë

© John Van Den Hende

Rumani

© Elena Simona Craciun

Rusi

© Elena Shumilova

Menu Title