[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Këto dy qytete do të mbesin në terr për dy ditëKEDS-i ka njoftuar se për dy ditët e ardhshme, disa vende do të mbesin pa rrymë për një kohë të caktuar. KEDS-i ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjet dhe punimeve të domosdoshme për sigurinë e sistemit, gjatë dy ditëve të ardhshme disa vende do të mbesin pa rrymë, përcjell lajmi.net.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

21.08.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poklek i ri (Kodi: 16021007) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Poklek i Ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek dhe Hib Petrol Zabel.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë në Korroticë të Naltë, te Hotët.

22.08.2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqël, Dumosh, Shajkovci, Surdulli, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimin e Trafos së Re 160 kVA.

Pejë

1.

TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sh. Spahija (Kodi: 50051001) prej orës 11:00 deri ne ora 12:30

Vendet: Lagja Shaban Spahija.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i transformatorit toroidal dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderajdo të ndërprehet:

  1. 10 kV/04 Runik-Kisha (Kodi: 74000005036) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Runik-Kisha

  1. 10 kV/04 Radishevë-1 (Kodi: 74000005037) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Radishevë-1

  1. 10 kV/04 Radishevë-2 (Kodi: 74000005051) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Radishevë-2

  1. 10 kV/04 Bajë (Kodi: 74000005039) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Bajë

  1. 10 kV/04 Syrigan (Kodi: 74000005040) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Syrigan.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave.

Menu Title