.
×

Këtë nuk e keni ditur kurrë, ja çka janë mes vete Milaim Zeka dhe Arbër VllahiuBukuroshja Dafina Zeka ka qenë e njohur ne opinion si e fejuara e këngëtarit nga Shqipëria Seldi. Por ajo gjithashtu është vajza e deputetit Milaim Zeka. Dafina është vajza e Zekës, nga bashkëshortja e parë.

Dafina ka shpërndarë një foto në rrjetet sociale me vajzën e Arbër Vllahiut, këshilltarit të kryeministrit Ramush Haradinaj.
Por cila është lidhja në mes të këtyre dy bukurosheve?

Duke qenë se nënat e tyre janë motra, ato janë vajza të tezës, duke bërë kështu që edhe Arbër Vllahiu dhe Milaim Zekës të kenë një lidhje të largët familjare.

Image