[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Këta janë kandidatët për deputetë nga PDK në MitrovicëPartia Demokratike e Kosovës – dega Mitrovicë, mbajti mbledhjen e Shtabit Zgjedhor për Zgjedhjet Parlamentare 2021.

Partia Demokratike e Kosovës – dega Mitrovicë ka vendosur të zyrtarizoj kandidatët e sajë për deputet në Zgjedhjet Parlamentare 2021.1. Bedri Hamza

  1. Valdete Idrizi3. Rrustem Musa
  2. Vesa Broja
  1. Donjet BislimiMe mbështetjen unanime të Kryesisë së degës dhe Shtabit Zgjedhor u vendos që zyrtarisht këta të jenë kanidatët për deputet nga Mitrovica.Kjo u bë e ditur nga dega e PDK-së në Mitrovicë.
Menu Title