[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kështu mund të duket vajza e Arbenitës dhe Feros në të ardhmenArbenita Ismajli ose më mirë të themi e dashura e Feros, sepse kështu jemi mësuar ta quajmë, na tregoi se si mund të duket vajza e saj dhe e Feros, gjithmonë nëse çifti përfundojnë bashkë dhe krijojnë familje.

Aktiviteti i saj në rrjete sociale është dukshëm i lartë, dhe këtë herë Arbenita na solli  një imash të saj e shndërruar në një vajzë të vogël, e gjithë kjo falë një ‘filteri’ të ri në rrjetin social Snapchat.

Pse nuk e provoni edhe ju?

Në vijim ju sjellim imazhin e Arbenitës të publikuar në Instagram, që ia ka bashkangjitur edhe mbishkrimin “A është kjo vajza ime?”

 

Menu Title