.
×

Këshilla erotike/ Ja si kënaqet një femër në seksShumë meshkuj ankohen se e kanë penisin e vogël dhe se nuk arrijnë ta kënaqin partneren në seks, ndërsa disa të tjerë ankohen se e kanë të madh dhe i shkaktojnë dhimbje partneres së tyre.

Por sipas psikologes së ‘Bild’, rëndësia e penisit në seks është e dorës së dytë. Psikologia thekson se ëndrra e çdo femre është për një seks të egër, ndërsa më poshtë jep disa këshilla:

1.Trajtojeni si skallve, lidheni pas krevatit dhe më pas përkëdheleni dhe putheni në të gjithë trupin.

2.Gjatë seksit ofendojeni me fjalë të pista.

3.I bëni seks oral për 10 minuta, pastaj penetroni në vaginën e saj.

4. I lidhni sytë, pasi çdo femër me sytë mbyllur arrin 10 herë më shumë në orgazëm se me sytë hapur.