[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Keni kujdes ju që kaloni nga kjo rrugë, vazhdon të jetë e bllokuar ! 

Botapress, 26 Mars – Pas problemeve të përsëritura me rrugën R – 129, Mitrovicë – Bajgorë dhe pas sugjerimeve nga përgjegjësit që po e monitorojnë situatën, Ministria e Infrastrukturës ka vendosur që të ndërpritet qarkullimi për automjete në këtë rrugë mbrëmë gjatë gjithë natës dhe sot paradite.

Sipas njoftimit të MI,-së, kompania e mirëmbajtjes do të dërgojë mjetet e duhura që masivet e gurëve dhe të dheut që përbëjnë rrezik të vazhdueshëm për shembje të provojë t’i neutralizojë.

Menu Title