.
×

Këngtëarja FIFI pyetet sa herë ke bërë marrëdhënie me një natë, ajo befason me përgjigjen e saj (Video)Pytjet ishin keto: Fifi cka ta ndreq driten: Njerzit me energji pozitive.. Cka nenkupton me fjalen marredhenie: Nani dhe babi e kan bo Fifin…A ke bo dicka qe sot tvjen marre: E kom bo qiqin nkrevet nklas 7…Sa kilogram kishe dasht mi pas: Ajo thot 70…Por ajo kur pytet deri sa her ke ber marredhenie mbrenda nje nate ajo befason me pergjigjen e saj shikoeni, shtypni poshte reklamen prisni 2 sekonda dhe ju hapet video: