.
×

Këngëtarja Violeta Kukaj-Retkoceri na këput zemrën për 8 mars 

Këngëtarja Violeta Kukaj ka kohë që nuk ka ardhur me ndonjë projekt të ri muzikor, për çka i ka hapur vend edhe një morie thashethemesh, shkruan “Kosovarja”.

 

E, sot, në ditën e femrës, gruas, nënës, motrës, këngëtarja e dashur ndjen shumë mall për të ëmën dhe motrën, që i vdiqën brenda një periudhe të shkurtër kohore.

Këngëtarja ka treguar se e ka ndjerë dhe e ndjen shumë mungesën e të ëmës dhe motrës, me të cilat ishte tejet e lidhur, shkruan “Kosovarja”.

 

Këngëtarja e mirënjohur dhe e munguar, nuk ka thënë se do të prezantoj ndonjë projekt të ri së shpejti