.
×

Këngëtarin e mirënjohur e mbulojnë me para në dasmën e artistit kosovar(Foto) 

 

 

 

 

Mbrëmë artisiti Kosovar Muhamet Sejdiiu ka pasur një aheng familjar ku ka martuar djalin e tij.

Aty kanë qenë të ftuar shumë figura publike nga estrada kosovare dhe mjaft këngëtarë të skenës muzikore  popullore, shkruan Botapress.

Ka qenë Labinot Gashi, moderator i mirënjohur ai që ka bërë publike momente nga kjo dasmë mjaft atraktive.

Për argëtimin e të ftuarëve është përkujdesur Ymer Bajrami ndërsa kanë kënduar edhe Shkurte Gashi dhe Dani.

Botapress jus jell fotografitë me momentin kur këngëri Ymer Bajrami mbulohet me para nga të ftuarit për argëtimin e këndshëm në këtë dasmë.