.
×

Këngëtari serb bën simbolin e shqiponjës, nuk ndalen kërcënimet 

 

Simboli i shqiponjës dy krenare i bërë nga futbollistët shqiptarë në Zvicër, Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri ka ‘trembur’ mediat beogradase.

Rasti i fundit ishte i një këngëtari serb, i cili, sipas “Kurir”-it, bëri shqiponjën duke provokuar gjithë popullin

Bëhet fjalë për Gagi Djogani i cili ka ngjallur reagime tek publiku.

Ai është bërë objekt i kritikës dhe i njëjti ka marrë një sërë kërcënimesh serioze pas publikimit të fotografisë.

Simboli i shqiponjës dy krenare i bërë nga futbollistët shqiptarë në Zvicër, Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri ka ‘trembur’ mediet beogradase.