[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

KEDS paralajmëron se nesër e pasnesër do të ketë ndalje të rrymësBotapress 31 Tetor – KEDS ka njoftuar për reduktimet e rrymës dhe rajonet nesër e pasnesër.

Prishtinë

1.

Në NS 220/10 kV Drenas (Kodi 160210) do të ketë ndërprerje totale prej orës 11:00 -12:00

Vendet: Te Soliterat, Posta, Te shtëpia e shëndetit, Muratori 2000, Kullla com, Shtëpiza 2(Rukolli), Drenasi (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatova e Vjetër (TS Morinët), Qendra Zejtare Lokalet, Shtrubullova, Krajkova, Domaneku, Baica, Tërdevci, Obri Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve, Rexhep Cërrvadiku, Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatova, Gllanasella, Dobrosheci, Poklekui Ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel, Shkolla e mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica Florim Kurrumeli, Gllanasella, Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë), Agani, Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki, Llukovci, Gurthyesi Kalaja e Drenices Shtrubullovë, Zabeli I Ulët, Zabel te shkolla, Vukovc, Llapushnik Gashët dhe Poterku.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i fazimit pas lëshimit në punë të transformatorit.

2

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepajë, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Gjilani

1.

Nga TS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat Magure (Kodi: 41048002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torinë, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe revizion i linjës.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci | do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Prizren

1.

Në TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018) prej orës 08:00 deri në ora 11:00

Vendet: Studenqan, Doberdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku ,Flori Kopshtar, Fab.Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave në Dobërdolan.

2.

Nga TS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Gjakova

1.

Nga TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pataqani (Kodi: 82000001) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Bratotinë, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriç.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

02.11.2019

Punime sipas projekteve investive

Prihtinë

1.

Në TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja10 kV Lluzhani (Kodi: 10013011) prej orës 08:30-09:00 dhe 15:30-17:00

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra, Verbovcët, Lupqi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerme e FSK-së në Vranidoll.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizmi i një pjese të largpërçuesit të ri.

2.

Në TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kaqiat – Lupç i Poshtëm (Kodi: 10013011138) prej orës 08:30-17:00

Vendet: Lupç I Poshtëm.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizmi i një pjese të largpërçuesit të ri.

3.

Në TS 110/10(20) kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Trudë (Kodi: 13000001002) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 14:00- 17:00.

Vendet: Trudë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve sipas projektit investiv LOT 14.

4.

Në TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ballovci (kodi:14000008) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqel, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdimin e LP të ri ku behet kryqezimi i dy linjave dhe ndarja e tyre te Projektit “Sveqel Visoka” LOT 6.

5.

Në NS 35/10 kV Palaj (Kodi 18024) do të ketë nderprerje totale prej orës 09:00 -12:00

Vendet: Qyteti i Obiliq (një pjesë), Mazgit i Epërm dhe i Ulët, rr. Magjistrale Prishtinë-e Mitrovicë, Subotiqi dhe Kijaci, Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitulla, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolaku te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc, Fidanishte, Fidanishte Kastriot, Hashanët, Elektro monti, Palaj, Stanovci i Ulët, Prilluzha, Lumi i Madh, Gllavotini Bivolaku, Zhilivoda,Strovci dhe Bequku.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i detajizuar i SCADA-së.

6.

Në NS 35/10 kV Besia (Kodi 10013) do të ketë nderprerje totale prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra, Verbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerme e FSK në Vranidoll, Barileva Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi

Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët dhe Iber Lepenci.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i pozitave të ndarësve.

7.

Në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja10 kV Lumi Madh (Kodi: 15019006) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llazarevë një TS.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i pozitave të ndarësave.

8.

Në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja10 kV Prugovc-Lumi Madh (Kodi: 15019008) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë, Raskova, Bakshia, Mulliri Prugovc, Berishët, Arena rstor, Plashnik Prugovc, Vehbi Pllana privat.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i pozitave të ndarësve.

9.

Në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja10 kV Llazarev (Kodi: 15019005) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i pozitave të ndarësve.

10.

Në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja10 kV Brezhnica (Kodi: 15019009) prej orës 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i pozitave të ndarësave.

Mitrovicë

1

Në TS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Runik-Qendra (Kodi:74000005035) prej orës 09:00-12:00 dhe 14:00-17:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Runik.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i konzollave dhe I përçuesve në shtyllat ekzistuese.

Punime me kerkesë të palëve të treta

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Rezervari 3 (kodi 11000013057) nga ora 10:30 deri në ora 12:30.

Vendet: Te Mileniumi 3.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës.

Prizren

1.

Në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Hazer Dina-Frasheri (Kodi:31000010036) prej orës 10:00-13:00 dhe 15:00-17:00

Vendet: TS Hazer Dina.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimi i bazamentit të shtyllës.

Menu Title