[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

KEDS njofton se këto vende pritet të mbesin nesër pa rrymëKEDS njofton për vendet që pritet të kenë ndërprerje të energjisë, shkruan Botapress.info

Prishtinë

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Vitia e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fabrika e kasetave 1 (Kodi: 19000039085) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Nekibe Kelmendi.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Gjakovë

TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Përforcim i shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin Mleçan – Stapanicë.

Ferizaj

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konjuh (Kodi: 41000004)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Lipjan (një pjesë), Konjuh, një pjesë e Banullës, Bizneset përgjatë Magjistrales Prishtinë – Ferizaj.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV.

Prizren

TS 110/35/10 kV Theranda do te ndërprehet:

Dalja 10kV Mushtishti  (kodi: 32000002) prej ores  10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë  dhe ndërrimi izolatorëve.

Mitrovicë

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Novolani (Kodi: 73000005) prej ores 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Vendosja e distancerëve ndërmjet përçuesve, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrim i izolatorëve.

TS TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Likovci (Kodi: 74000001)  prej orës 11:00  deri ne ora 12:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzhë, Shtutic, Likofci i Ri, Rezallë, Tushillë, Rezallë e Re, Likofc, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Riparimi i transformatorit.

Gjilan

Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhegra (Kodi: 61066006)  prej orës 08:00  deri në ora 08:30

Vendet: Zhegër, Lladovë, Llashticë (një pjesë), Shurdhan, Pidiq, Selishtë, Qeliku, Haxhitë, Isufaj, Terziajt dhe Demirët.

Arsyeja: Rriparimi i transformatorit.

03.06.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

NS 35/10kV Koliqi do të ketë ndërprerje (Kodi: 14016001,002,003,004,005) totale prej orës 10:00 deri me 16:00

Vendet: Grashticë, Radashec, Koliq, Ballaban, Nishevc, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë dhe Fabrika e Ujit Alpet.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-s.

NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podujeva 5 (kodi 14000005) nga ora 09:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Qyteti- një pjesë, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe Ballovci.

Arsyeja: Energjizimi i linjës 10 kV.

Gjakovë

NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Banja (kodi 82082008) nga ora 09:30 – 09:45 dhe prej orës 15:45 – 16:00

Vendet: Rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Instalimi i panelit 0.4kV.

NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10/0.4 kV Pompat e Bazenit (kodi 82082008009) nga ora 09:30 deri në ora  16:00

Vendet: Pompat e Bazenit.

Arsyeja: Instalimi i panelit 0.4kV.

Menu Title