[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

KEDS: Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës ditëve në vazhdimKEDS ka njoftuar se do të ketë ndërprerje të rrymës elektrike në disa qytete të Kosovës. KEDS  ka njoftuar se për shkak të punimet në rrjet do të ketë ndërprerje të rrymës në ditët e ardhshme në disa komuna.

Do të ketë gjithashtu punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit. Në këto vende do te ketë ndërprerje të rrymës:

Prishtinë

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet prej orës  10:00  deri në ora 14:00:

Dalja 10kV Keqekolla Hjakobilla (kodi: 14016004)

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave te dëmtuara dhe pastrimi i trasesë.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet prej orës  10:30  deri në ora 15:00:

Dalja 10/04 kV Kulla Bardhosh-2(kodi: 13000002015)

Vendet: Bardhoshi një pjesë.

Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i trafostacionit të ri në NS Bardhoshi-3, vendosja e shtyllave të betonit dhe instalimi i kabllos ABC.

Ferizaj

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet prej orës  10:00  deri në ora 14:00:

Dalja 10kV Bobi (kodi: 40043002)

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave dhe ndërrim i izolatorëve.

Gjilan

Nga TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet prej orës  10:00  deri në ora 14:00

Dalja 10kV Binqa (kodi: 61067008) Vendet: fshatrat: Mogillë, Kabash, Rafshinë, Bozovik, Shoshar, Debelldejë dhe Binçë.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm dhe izolatorëve në fshatin Buzovik.

Pejë

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet prej orës  10:00  deri në ora 14:00:

Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004)

Vendet: Novosellë, Radavc, Brestovik, Dogana, Jabllanica e Madhe  dhe HEC Radavci.

Arsyeja: Pastrim i trasesë së largpërçuesit,  ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngim i përçuesve.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet prej orës  11:00  deri në ora 14:00

Dalja 10/04 kV Ozdorim Jashanicë Halitaj (kodi: 50000003012)

Vendet: Jashanicë Halitaj.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit t tensionit të ulët.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet prej orës  11:30  deri në ora 11:35 dhe prej orës 13:30 deri në ora 13:35

Dalja 10kV Istogu II (kodi: 54000007)

Vendet: Qyteti, Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovc, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, Spitali dhe Lugu.

Arsyeja: Ndërrimi  i ndërprerësit të fuqisë  në TS 54000007008 Te Komuna.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do te ndërprehet prej orës  11:30  deri në ora 13:35

Dalja 10k/04 kV Istogu II (kodi: 54000007008)

Vendet: Komuna.

Arsyeja: Ndërrimi  i ndërprerësit të fuqisë.

Prizren

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet prej orës  10:00  deri në ora 14:00

Dalja 10kV Hoqa e Qytetit (kodi: 30035005) Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë; Afariste: Restorant “Kështjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betoniera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: Ndërrimi shtyllave të tensionit të mesëm dhe shtrëngim i përçuesve.

Gjakovë

Nga TS 35/10kV Gjakova II do te ndërprehet prej orës  10:00  deri në ora 11:00

Dalja 10kV Raq-Moglica (kodi: 81000117) Vendet: Lagjja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës së tensionit të mesëm në fshatin Zhub.

05.06.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

Në  TS 35/10kV Artan do të ketë  ndërprerje totale prej orës  10:00 deri në ora 15:00. (Kodi: 60024001,60024002,60024003,60024004)

Vendet: Bostoni, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak,L labjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë, Gulmivodë, Kolonia e Vjetër, Kolonia e Minatorëve, Tullar, Jasenovik, Qeranovik Minierat.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i sistemit SCADA – faza 3

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fabrika e kasetave 1 (Kodi: 19000039085) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Nekibe Kelmendi.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/0.4 kV Model Slovenija; Adriatik Azemi- Britania Home; Fehat Zeqiri- Arditi Group; Tregtia (Kodi: 15018015248;15018015231;15018015221;15018015149)

Vendet: objektet banesore: Model Slovenija; Adriatik Azemi- Britania Home; Fehat Zeqiri- Arditi Group dhe Tregtia.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave dhe vendosja e shinave.

Pejë

Nga TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

TS 10 kV Dalja 6 (Kodi: 53057006) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Kaqoraj Beton.

Arsyeja: Ndërrimi dhe testimi i relesë.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10 kV Deçani (Kodi: 53000003) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Deçan-qyteti, Deçan -KEDS, Deçan Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe Carrabregu.

Arsyeja: Demontim i rrjetit të vjetër.

05.06.2020

Punime nga palët e treta

Gjakovë

Në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10/04 kV Konsumatori Agim Binak Dedaj (Kodi 81000001009) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Konsumatorët e objektit Agim Deva.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës 10kV dhe zhvendosja e njehsorëve elektrik.

Gjilan

Në TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dheu i Bardh (Kodi 60062013) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja Dheu i Bardh, dhe rrugët: Reshat Ymeri, Elevia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi dhe Agim Rashiti.

Arsyeja: Montimi i konzollës.

Menu Title