[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

KEDS me punime në rrjet, paralajmërohet për ndërprerje të energjisë elektrike 

KEDS ka paralajmëruar për punime në rrjet, gjë që do shkaktojë në ndërprerjen e energjisë elektrike.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

24.10.2020

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fushë Kosova I (Kodi: 15018006) prej orës 10:00 dhe prej orës 13:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Punime në Projektin NS 35/10 kV F.Kosovë

2.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j05 Model Sllovenija (Kodi: 15018005) prej orës 11:30 dhe prej orës 13:00

Vendet: Model Sllovenija.

Arsyeja: Punime në Projektin NS 35/10 kV F.Kosovë

3.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtepia e kulturës (Kodi: 15018003) prej orës 13:00 dhe prej orës 16:00

Vendet: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni ITrenit dhe ana majtë deri te rruga e Çerdhës.

Arsyeja: Punime nëProjektin NS 35/10 kV F.Kosovë

4.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Thertorja F. K (Kodi: 10012010) prej orës 14:30 dhe prej orës 16:00

Vendet: Sole kosova, Migrosi, IMF Kosova.

Arsyeja: Punime në Projektin NS 35/10 kV F.Kosovë

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 09:00 deri në ora 12:00-

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Pastrim trases nga vegjetacioni

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragabili (Kodi: 82082006) prej orës 13:00 deri ne ora 16:00-

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë.

Arsyeja: Pastrim trases nga vegjetacion

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bobi në stabiliment ndërsa pa tension do të mbesin TS 10/04

TS 10/04 Bob (Kodi: 40043002052) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

TS 10/04 Bardhi Ndertesa (Kodi: 40043002100) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

TS 10/04 Viva Fresh Sh.P.K (Kodi: 40043002235) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

TS 10/04 Bob (Kodi: 40043002241) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Bobi,Bardhi ndërtesa,Viva Freshi,.

Arsyeja: Shtrëngim i përçuesve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave te siguresave neper trafostacione

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja: Montimi I ndaresit linjor ne Bujanovc,Miganovc

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shala (Kodi: 70000101) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Ndarsa TS 10/04 të cekura më posht do të vazhdojnë deri në ora 17:00

TS 10/04 Trepqalit (Kodi:70000101013) prej orës 10:00 deri ne ora 7:00

TS 10/04 Mazhiq (Kodi:70000101014) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Rashan 2-Shkolla (Kodi:70000101015) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Rashan 1- (Kodi:70000101016) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Rashan 3 (Kodi:70000101017) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Tersten (Kodi:70000101018) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Vidishic (Kodi:70000101019) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00]

TS 10/04 Vidishiq-Shkolla (Kodi:70000101020) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Bare-Xhamija (Kodi:70000101022) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Bare-Xhafiqet (Kodi:70000101023) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Bare-Osmani (Kodi:70000101024) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Bare-Ramizi (Kodi:70000101025) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Bajgor-Beqiri-Fejzullahu (Kodi:70000101026) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Bajgor-Shkolla (Kodi:70000101027) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Bajgor-Istrefi (Kodi:70000101028) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Bajgor-Uka (Kodi:70000101029) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Bajgor-Musa (Kodi:70000101030) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Kovaqic (Kodi:70000101031) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Kaqanoll (Kodi:70000101032) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Kaqanoll (Kodi:70000101033) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 TMK (Kodi:70000101034) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Bare-Hajdari (Kodi:70000101035) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Sowi Kosovo LLC Centralë me erë (Kodi:70000101056) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Fabrika e ujit (Kodi:70000101054) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci

Arsyeja: Ndrrimi i panelev 10kV në TS trepqalit (Mazhiqi)

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik .

Arsyeja: Pastrimi I trases nga vegjetacioni

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova

Arsyeja: Pastrimi I trases nga vegjetacioni

24.10.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II.do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kulla te Xhamija (Kodi: 15018018066) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjëja te xhamija

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën rrjetin ekzistues

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva .do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Fshatrat:Sibofc,Lluzhan,Penuhë,Lupç i Epërm,Llugë, Majac dhe Popovë

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension të mesëm

3.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 17 Bercom (Kodi: 10000011) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Bercom

Arsyeja: Punimi I lidhëseve kabllovike

4.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 15 Kampin Jordanez (Kodi: 10000010) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec, PTK .

Arsyeja: Punimi I lidheseve kabllovike

5.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II.do të ndërprehet:

TS 10 kV Graiqevcët (Kodi: 15018015140) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Graiqevcët

Arsyeja: Punimi I lidheseve kabllovike

6.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II.do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Euromedi 1 TS 2 (Kodi: 15018016097;098) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Euromedi

Arsyeja: Punimi I lidheseve kabllovike

7.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I .do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Ismet Beqiri MAB Sh.P.K (Kodi: 10012002234prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Mab SH.P.K

Arsyeja: Punimi I lidheseve kabllovike

Punime nga palët e treta

24.10.2020

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 12:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.

Arsyeja: Zhvendosja e Rrjetit TM sipas zgjidhjes teknike nr.7789

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J06 gjja e Spitalit 4/1 (Kodi: 19000038) prej orës 10:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Lagjeja e Spitalit 4/1, Lagjeja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha, Chelsea Point .

Arsyeja: Energjizimi i kthinave në TM

25.10.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovic

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj .

Arsyeja: Dislokim rrjeti

25.10.2020

Punime në projekte investive

Gjilan

1

Nga TS 110/35kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Gjilani IV (kodi 600630) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 00:30 deri ne ora 06:30

Vendet: Rrugët: Bekim Berisha, Bulevardi i Pavarsisë (një pjesë), Fehmi Lladrovci (një pjesë), Gursel Bajram Sylejmani, Isa Boletini (një pjesë), Lidhja e Prizrenit (një pjesë), Skënderbeu, 15 Qershori (një pjesë), 7 Shtatori, Afrim Gagica (një pjesë), Ibrahim Popovci (një pjesë), Kodra e Dëshmorëve, Komandant Drini, Medllin Ollbrajt, Naser Azemi (një pjesë), Nazmi Hoxha (një pjesë), Nëna Terezë, Nikolla Teslla, Vëllezërit Ukshini (një pjesë) dhe Xhemajl Mustafa, Idriz Seferi, Ferizajt, Lot Vaka (një pjesë), Murat Kryeziu (një pjesë) dhe Nikete Dardani (një pjesë), Qendra Medicinale – Spitali në rrugën Idriz Seferi, Arben Ramadani, Arbëri, Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Bajram Llovca, Bedri Pejani (një pjesë), Bregu i Djegur, Elena Gjika (një pjesë), Esat Berisha, e Ferizajit (një pjesë), Gazmend Zajmi, Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Hoxhe Lipovica (një pjesë), Hysen Terpeza, Idriz Seferi (një pjesë), Kumanovës, Mehmetali Behluli (një pjesë), Mustafë Koka, Lidhja e Prizrenit, Skifter Arifi (një pjesë), Xheladin Kurbaliu, Shaip Mustafa (një pjesë), Skifter Arifi (një pjesë) dhe Zabeli i Sahit Agës (një pjesë), Adem Jashari, Dalip Dalipi, Fehmi Lladrovci, Gjon Sereqi, Ilirija, Isa Boletini, Lidhja e Prizrenit dhe Hamdi Berisha (një pjesë), Elez Agushi, Fehmi Lladrovci (një pjesë), Gjon Sereqi (një pjesë), Idriz Seferi, Iliria, Isa Boletini (një pjesë) dhe Urim Mehmeti (një pjesë) dhe K. i duhanit.

 

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II.do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kulla te Xhamija (Kodi: 15018018066) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjëja te xhamija

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nen rrjetin ekzistues

2.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Apollonija (Kodi: 10000013) prej orës 07:00 deri në ora 19:00

Vendet: Agani,Emajliku,Universiteti AAB,Agron Gashi “Fabrika e Xhamit,Shtypshkronja Dinor

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

3.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J17 Bercom (Kodi: 10000011) prej orës 07:00 deri në ora 19:00

Vendet: Berkom

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

4.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J14 Jumko (Kodi: 10000004) prej orës 07:00 deri në ora 19:00

Vendet: Jumko, Zona industriale nj epjes

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

5.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

 

Dalja 10 kV J 19 Simetronix (Kodi: 10000012) prej orës 07:00 deri në ora 19:00

Vendet: Simetronix

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

6.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 15 Kampin Jordanez (Kodi: 10000010) prej orës 07:00 deri në ora 19:00

Vendet: Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec, PTK .

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

7.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I .do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Udhëkryqi kabllovik (Kodi: 10012002) prej orës 07:00 deri në ora 19:00

Vendet: Anen e djathtë të Qytetit F.Kosovë .

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

8.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I .do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresje (Kodi: 10012004) prej orës 07:00 deri në ora 19:00

Vendet: Banesat Bresje Fushe Kosove, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje ..

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

9.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Apollonia (Kodi:15018015) prej orës 07:00 deri në ora 19:00

Vendet: Banesat e Apollonisë.

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

10.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pozhegu (Kodi:15018016) prej orës 07:00 deri në ora 19:00

Vendet: PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut.

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

11.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fushë Kosova I (Kodi: 15018006) prej orës 07:00 deri në ora 19:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët..

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

25.10.2020

Punime nga palët e treta

Gjakova

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 (me kod: 810000), TS 35/10kV Gjakova II (me kod: 810001) dhe 3 dalje 10kV në NS 35/10kV Gjakova III – pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 07:00 deri ne ora 08:00

Vendet: Rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina, Ali Ibra, Ferhat Binishi (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Marin Barleti, Mazllum Lakuci, Mbretëresha Teuta, Nënë Tereza, Përmet Vula (një pjesë), Petro Nini Luarasi, Rruga Tirana, Skënderbeu (një pjesë), Tefik Çanga dhe Vëllezrit Frashëri, Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta (1 konsumatorë), Asim Vokshi (1 konsumatorë), Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hasan Prishtina, Hysni Dobruna (një pjesë), Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Londra, Vashingtoni, Skendërbeu, Yjet e Erenikut dhe Yll Morina, Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina (2 konsumatorë), Lagjëja Brekoc, Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica, Spitali Rexhional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercial në rrugën Dëshmorët e Lirisë dhe Skenderbeu- biznese, Thertorja, Fehmi Agani,.Ibrahim Fehmiu, UÇK-së, Sadik Pozhegu (1konsumatorë) dhe Sadik Stavileci, Tirana, Bajram Curri (2 konsumatorë), Dërgut Vokshi, Ismail Qemali (5 konsumatorë), Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, Rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu (5 konsumatorë), Sadik Stavileci, Skënderbeu (2konsumatorë), Sylejmon Vokshi. Fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub, Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz, Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë), Rrezinë (një pjesë)

 

Arsyeja: Vendosja e pajisjeve izoluese për izolimin e zbarrave në kthinat me nr.24 dhe nr.36 në NS Gjakova 2

26.10.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: Peqan,Sllapuzhan, Bllacë, Duhel,Nishor,Kosterrc,Breshanc,Semetisht,Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllace.Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Pastrimi I trases nga vegjetacioni

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë), Turjakë..

Arsyeja: Pastrim trases nga vegjetacioni

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Pastrim trases nga vegjetacioni

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qirezi (Kodi: 74000004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë, Godanc

Arsyeja: Pastrim trases nga vegjetacioni

26.10.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II.do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kulla te Xhamija (Kodi: 15018018066) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjëja te xhamija

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nen rrjetin ekzistues

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva.do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kulla e Sabiti (Kodi: 14000001196) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Lagjëja te Sabiti

Arsyeja: Ndryshimi i pozicionit dhe kapacitetit te ormanit A02

3.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli në stabiliment dhe pa energji do të mbesin TS

TS 10/04 kV Servisi I gjeneratoreve Albana(Xh,B) (Kodi: 15018007087) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Agrounioni Albana (Kodi: 15018007088) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Vragoli lagja Zabelaj ZPRR 2015 (Kodi: 15018007145) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Ndriqimi Puplik 2 (Kodi: 15018007160) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Vragoli 2 shtylla (Kodi: 15018007010) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Latif Kryeziu Pompa benz. (Kodi: 15018007011) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Stacioni I pompave Drenas(mbrapa Lates) (Kodi: 15018007129) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Jahir Hoxha “JAHA COMPANY” SH.P.K (Kodi: 15018007144) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Ndriqimi Puplik 1 (Kodi: 15018007159) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Genc Morina N.P.T.”GLLAREVA (Kodi: 15018007232) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Vragoli 1 BTS blinda (Kodi: 15018007009) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Nje pjes e Vragolis

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nen tension tek TS Vragoli 1 BTS blinda

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

 

NS 35/10kV Dikanca (kodi 300370) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 13:00 deri ne ora 19:00

Vendet: Fshatrat: Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Brod dhe ”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të.

26.10.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Sokol Gashani AL-TRADE CENTER SH.P.K (Kodi: 10012004260 ) prej orës 09:00 deri ne ora 10:00

Vendet: AL-TRADE CENTER SH.P.K

Arsyeja: Vendosja e dy ndaresave vertikal me siguresa (letfave) shtese sipas projektit ne Ormanin ekzistues

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Korisha (Kodi: 31000010) prej orës 10:00 deri ne ora 11:00

Vendet: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve

Arsyeja: Energjizimi i trafos

27.10.2020

Punime në projekte investive

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

NS 35/10kV Kllokoti (kodi 610650) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Pozharan, Sadovinë e Qerkezve, Sllatinë e Poshtme, Sllatinë e Epërme dhe Tërstenik, Kllokot, Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojc dhe Remnik, Mogillë. Rrugët: Viti-Kllokot (një pjesë), Preshevës (një pjesë) dhe Fabrika e ujit në Zonën Industriale, Konsumatorë komercial dhe Shtëpia e Shëndetit në Viti, Ballancë, Çifllak (një pjesë), Devajë, Kllokot (një pjesë), Kravaricë, Pozharan, Tërpezë dhe Zhiti, F. Jeta, Fshati i Ri, Pozharan dhe Ramjan.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

2.

Nga TS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

NS 35/10kV Lladova (kodi 610660) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV në dy termine prej orës 08:00-09:00 dhe nga ora 17:00 -18:00

Vendet: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Cërnicë, Livoç i Ulët (një pjesë), Nasalë dhe Partesh, Çelik (një pjesë), Demiraj, Dunav (një pjesë), Goden (një pjesë), Haxhaj, Lladrovë, Llashticë, Pidiç, Selishtë, Shurdhan, Stançiq dhe Zhegër, F. e radiatorëve në fshatin Zhegër, Mulliri në fshatin Lladrovë, Burincë (një pjesë), Lipovicë (një pjesë), Llashticë, Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

Menu Title