.
×

Kë nuk mund të pres Blero për ta parë? (Foto)Këngëtari i shumëpërfolur kohëve të fundit i clili po vazhdon të jetë në qendër të vemendjes, si duket ka një person që dëshiron ta shohë e për të cilin pritja është e gjatë për ta parë.

Ai ka publikuar nja foto në instagram ku ka shkruar ” Nuk mund të pres që të shoh ty”. Me këtë që ka shkruar Blero vetëm i ka nxit komentet dhe të folmet, se ai është në lidhje më modelen Afrona Dika.

Së kush është personi që Blero po pret për ta parë, mbetet enigmë.

Image