.
×

Kaq e bukur dukej dikur Myrvete Kurtishi – “Drita” e “Familjes…”Është zonjë e teatrit, filmit dhe televizionit. Aktorja nga Gjakova, Myrvete Kurtishi është emër shumë i njohur, që ia ka falë jetën artit, shkruan “Kosovarja”.

Dihet që karriera e aktores është e gjatë dhe se ajo në pjesën më të madhe të shfaqjeve ku ka marrë pjesë, ka pasur rol kryesor. Figura e saj u bë shumë popullore përmes rolit të “Dritës” në serialin “Familja Moderne”. Pas përfundimit të serialit, ajo ka marrë pjesë edhe në shumë projekte të tjera.

Në “Kosovare”, ju njohim me pamjen e dikurshme të aktores gjakovare.