[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kandidatja për deputete e LDK-së, Vlora Dumoshi e impresionuar nga pritja e qytetarëveKandidatja për deputete nga radhët e LDK-së Vlora Dumoshi ka vazhduar aktivitetet elektorale në Prishtinë duke prezantuar programin qeverisës.Ajo në një postim në rrjetin social Facebook bën me dije se është impresionuar nga mbështetja e madhe që po gjen tek qytetarët e Prishtinës.SA SHUMË DASHURI MË JEP QYTETI IM

Çdo ditë jam në terren duke trokitur në çdo derë në qytetin e vjetër të Prishtinës, për ti informuar qytetarët e mi se unë jam kandidate per deputete ne Kuvendin e Kosovës. Pritjen dhe gëzimin e tyre nuk e tregojnë as mijëra fjalë. Ndoshta këto foto flasin më shumë.#BESO.

#meVloren18

Menu Title