.
×

Kandidati që po ia rrezikon fitoren ErdoganitFitorja e Recep Tayyip Erdogan në zgjedhjet në Turqi kurrë nuk ka qenë më e pasigurt.Megjithëse ai po prin, ende nuk është e sigurt në fitoren e tij në rundin e parë. Kështu është edhe në parlament, ku AKP e Erdoganit, mund të humb shumicën.

Në anën tjetër, është Muharrem Sine i Partisë Popullore Republikane ai i cili po rrezikon seriozisht e Erdogan.Ai është laik dhe kritik i ashpër i politikave të Erdoganit.