.
×

Kanceri “vdes” kur ju hani këto ushqime!Kanceri është një nga sëmundjet më të rrezikshme për momentin dhe shkaktari më i madh i vdekjeve në të gjithë botën.

 

Momentalisht ka mbi 100 lloje të kancerit dhe secila prej tyre është klasifikuar në varësi të qelizave të infektuara.

 

Megjithatë ende nuk është gjendur një kurë specifike për të shpëtuar nga kjo sëmundje, ka disa ushqime, të cilat janë shumë të fuqishme kundër sëmundjeve kancerogjene. Për shkak të vlerave dhe komponentëve që ato kanë në përbërje, janë edhe një kurë shumë e mirë anti-kancer.

 

Ja cilat janë këto ushqime:

– Boronicat;

– Kafeja;

– Çaji jeshil;

– Domatja;

– Shafrani i Indisë;

– Çokollata e zezë;