.
×

Kallashi provokon: I fitoj 3 mijë euro bakshish në natë! (foto)Ndryshe nga Shkëndija, “Kalllashi” di të vallëzojë. Me këtë të fundit thotë se fiton shumë.
Vajza e njohur me nofkën Kallashi flet për jetën dhe punën e saj. Në emisionin “Zonë e Lirë” Kallashi ka theksuar se në një natë fiton deri në 3 mijë euro.
Kallashi tha se marrëdhënie seksuale nuk kryen shpesh vetëm “3-4 herë në javë”. Ajo foli për punën e saj duke thënë se klubi i saj në Prizren ‘Kobra City’, i sjell shumë fitime.
E ta mendosh që Kallashi ose ndryshe Donjeta Kosumi, eshte vetem 20 vjeç.
27