.
×

Kah po shkojnë bashkë Cima e Safete Mustafa?!Këngëtarja e njohur Safete Mustafa, njëra nga motrat Mustafa dhe humoristi Rasim Thaçi – Cima duket se kanë argëtuar pa masë bashkëatdhetarët tanë për festat e fundvitit. Ata së bashku janë parë tekasa bartnin valixhet në një aeroport, transmeton Botapress. Në faqen e facebook-ut “Muzika shqiptare” është postuar një fotografi e përbashkët e Safetes dhe Cimes. Nuk dihet nëse fotografia është bërë para nisjes apo pa kthimit në Kosovë, por ajo që dihet është padyshim se kudo që kanë qenë kanë bërë atmosferë.