.
×

Jonida Maliqi përsëri shumë e bukur (Foto) 

Jonida Maliqi shquhet për pamjen e saj të bukur dhe stilin e saj shumë interesant..

Ajo së fundi ka postuar një fotografi në rrjetin social “Instagram” në të cilën shfaqë vetëm fytyrën e saj apo thënë më mirë vetëm gjysmën e saj.

Jonida duket shumë me stil edhe në mënyrën se si i ka kombinuar syzet me dukjen e kësaj dite.

Ndryshe Jonida është nënë e vetme dhe përveç muzikës merret edhe me biznesin e saj të tekstilit.