.
×

Jo me Medën, Lulja e pret iftarin e parë me këtë person në FrancëLulja e Medës u bë e komantuar për shkakt të tij.

 

Ajo është tejet aktive në Instagram dhe poston vazhdimisht detaje nga përditshmëria e saj, përcjell ORAvip.

 

 

 

 

Gruaja e Medës është shoqëruar me koleget e tij më shumë se vetë ai.

 

Ajo tani ka marrë një udhëtim për në Francë bashkë me Vjollca Haxhiun dhe iftari i parë i Ramazanit i zuri në këtë qytet.

 

Nga atje na njofton Lulja, ja sa bukur po duken këto dyja.