[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Jep dorëheqjen Slobodan PetroviqPresidenti i Partisë së Pavarur Liberale, Slobodan Petroviq, ka dhënë dorëheqjen si kryetar i partisë. Kjo është konfirmuar në mbledhjen e djeshme të SLS-së.

Me këtë rast, Petroviqi ka falënderuar të gjithë anëtarët për angazhimin e tyre dhe mbështetjen dhe sinqeritetin.

Petroviqi theksoi se ai ka marrë shumë vendime të vështira me bashkëpunëtorët e tij gjatë 14 vjetëve që ka udhëhequr SLS-në, por se kjo është më e vështira deri tani

Sipas deklaratës, ai u kërkoi të gjithë anëtarëve të partisë dhe mbështetësve që ta mbështesin atë në këtë vendim.

“Unë dhe anëtarët e SLS-së kurrë nuk i shikuam kundërshtarët politikë si armiq. Pra, shprehi mirënjohjen për ata, sepse ata ishin motivi i tij më shumë për punën dhe funksionimin e suksesshëm të SLS-së. në 14 vjetët e fundit”, është shprehur ai.

Menu Title