.
×

Ja si i përgjigjet komandanti Adem Jashari forcave serbe (Video për herë të parë) 

 

Botapress, 22 janar – Në një video të publikuar në rrjetet sociale, shihet se si komandanti legjendar Adem Jashari kishte vrarë disa policë serbë gjatë luftës që ai e bëri në Prekaz.

 

Në përshkrimin e kësaj fotoje thuhet se kjo pasqyron sulmin në familjen e Adem Jasharit në Prekaz.

Në video tregohen aksionet që kishte kryer Adem Jashari duke lanë shumë policë të vrarë.Pas aksioneve festonte në shtëpinë e vet duke shti në ajër dhe kjo ju kishte ra në sy policisë. Me muaj ishin përcjellur hyrjet dhe daljet nga shtëpia e Familjes Jashari.

 

PER VIDEO KLIKO KETU