[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ja se si mund t’i riparoni gomat e vjetra, shumë e thjeshtë(Video)Gomat e veturave janë pjesë esenciale e secilës makinë. Ruajtja e duhur, ndërrimi i rregullt, balancimi dhe presioni janë disa nga gjërat të cilat duhet t’i dini për auto-gomat, shkruan Botapress.info.

Gomat është e nevojshme që të ruhen në vend të tharë dhe sipas mundësive të errët. Nëse gomat ruhen pa fellne, që në vendin tonë është praktikë, atëherë duhet të vendosen drejt, siç qëndrojnë në automobil. Nëse bëhet fjalë për goma me fellne, atëherë duhet të varen në mur apo të vihen një përskaj gomës tjetër, të palosura, përkatësisht horizontalisht.

Sot ju sjellim se si duhet riparuar gomat e vjetëruara dhe që nuk janë mirëmbajtur mirë. Shikoni videon më poshtë. /Botapress.info

 https://web.facebook.com/VT/videos/193917834867474/

Menu Title