.
×

Ja se si kërcejnë një grup i amerikanëve vallen shqiptare! Një grup i të rinjëve amerikan kane shprehur dëshirë dhe dashurinë e tyre ndaj popullit shqiptarë dhe kulturës shqipe, shkruan Botapress.info

Ata në një video realizuar me valle dhe me këngë që shprehin identitetin e popullit tonë kanë treguar edhe njëherë se sa e madhe është kjo miqësi në mes këtyre dy popujve./BP/

Ja video  nga këto momente:

Kliko Ketu