.
×

Ja se çka kërkojnë policët shqiptar në kufi, të gjithë duhet ta shohin këtë videoJa se çka kërkojnë policët shqiptar në kufi, të gjithë mërgimtarët duhet ta shohin këtë video.

Një video humori e realizuar kohë më parë në serialin e famshëm shqiptar ‘’çka ka shpija’’ ka marrë shumë reagime nga të dy shoqërite.

Në këtë video tregohet se si sillen dhe se çfarë kërkojnë policët shqiptar në kufi dhe për të kuptuar ju ftojmë të shihni videon.

VIDEO