[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ja sa pritet të zgjasë puna e Gjykatës Speciale 

Botapress 9 Dhjetor – Avokati Arianit Koci ka thënë se Gjykata Speciale puna e Gjykatës Speciales do të zgjasë më shumë se pesë vite.“Gjykata do të zgjasë. Ajo do të zgjasë më shumë se pesë vite”Ai po ashtu ka thënë se krijimi i kësaj gjykatë ka krijuar një perceptim tjetër.

“Nuk po përmenden më krimet e serbëve ndaj shqiptarëve”, ka thënë ai në T7.“Vetë fakti që është krijuar kjo gjykatë, ka bërë që të mos përmenden më krimet e serbëve ndaj shqiptarëve. Tash po kthehet vëmendja nga Specialja dhe po hetohen shqiptarët”.

Menu Title