.
×

Ja sa pjesëtarë të Njësisë Speciale zbarkuan në Prishtinë (Video)Dhjetëra pjesëtarë të Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës kanë zbarkuar në Prishtinë rreth orës 14:00.

Ata u nisën me dhjetë kombi dhe disa vetura nga Kampi Vrella ku edhe e kanë bazën, raporton Gazeta Tribuna.

Specialët janë parë të përgatitur për të intervenuar në qoftë se paraqitet nevoja.

Për më shumë lajme, bëjeni Like duke klikuar këtu