.
×

Ja sa janë rritur binjakët e Teuta Kurtit (Foto)Teuta Kurti, dikur një nga zërat më të dëgjuar, sot e ka lënë pak anash angazhimin në fushën e muzikës, kjo për shkak të angazhimit në jetën private, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja është nënë e tre fëmijëve dhe është e qartë angazhimi që ka këngëtarja në rriten e fëmijëve. Teuta është bërë nënë e dy binjakëve dhe shpesh tregon se sa e përkushtuar është ndaj fëmijëve të saj, në çdo aspekt, shkruan “Kosovarja”.

 

Binjakt e Teutes po rriten dita-ditës dhe siç po shihet, janë shumë simpatik.