.
×

Ja sa bebe kanë lindur dje në Prishtinë 

Gjatë ditës së djeshme në Gjinekologji të QKUK-së, janë kryer 24 lindje.

Prej 24 nënave, një prej tyre ka sjellë në jetë fëmijë binjakë, raporton Gazeta Shneta.

Sipas gjinisë, janë 14 djem dhe 11 vajza.

 

3 nëna kanë lindur me prerje cezariane, ndërsa 15 gra janë bërë nëna për herë të parë