[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ja rezultati në Podujevë sipas KQZ-së 

Botapress, 29 Nentor – Sipas KQZ, LVV ka fituar 51 për qind, LDK ka fituar 36 për qind dhe PDK, 12.4 për qind.Në Podujevë kanë votuar 40.51 për qind e votuesve, 7 për qind më pak se në zgjedhjet e vitit 2017, njofton KQZ percjelle Botapress.

Menu Title