.
×

Ja pse nuk duhet assesi ta leni shishen me ujë në veturëLënia e shisheve të ujit në veturë mund të përcillet me rrezik të madh për pasagjerin dhe veturën, e sidomos gjatë ditëve të nxehta.

Në një video të publikuar nga Good Housekeeping, tregohet se si një burrë e kishte vërejtur veturën e tij e cila kishte filluar të digjet, dhe e tëra kjo si shkas i shishes së plastikës e cila ishte e mbushur me ujë.

Në kontaktin e pare të drejtpërdrejt me diellin, shishja krijon nxehtësi, cka bën ulësen e veturës të marrë flakë. Shikojeni videon dhe kujdesuni për veten.

Why You Should Never Leave Bottled Water in Your Car

Firefighters are warning people to NEVER leave bottled water in their cars: http://ghkp.us/0FJtSM0 (via Idaho Power)

Publiée par Good Housekeeping sur Mercredi 4 juillet 2018