.
×

Ja për çka është në festë sonte Teuta Krasniqiktorja Teuta Krasniqi është në një festë sonte

Aktorja e njohur ka arritur një sukses tjetër dhe këtë sukses është duke e festuar.

Bëhet fjalë për atë se atë në rrjetet sociale janë duke përcjellë mbi 200 mijë përcjellësa.

Teuta pritet që përsëri ti kthehet emisioneve televizive, ndërkaq aktorja k folur edhe për rritjen e familjes se saj në një intervistë televizive që ka dhënë para disa jave nëpër mediat tona. /GazetaExpress/