.
×

Ja nga sa vota kanë marrë 110 kandidatët e VV-së në Mitrovicë (Foto) 

 

Në zgjedhjet e 11 qershorit Lëvizja Vetëvendosje arriti të merrte shumë vota në Mitrovicë, ashtu siç bëri edhe në shumë qytete të tjera.

 

Në Mitrovicë kjo VV-ja ka arritur të marrë afër 10 mijë vota, apo 36% të votuesve, që është përqindje e njëjtë me atë të PDK-së.

 

Portali Veriu.info ka arritur të siguroj numri e votive për secilin kandidatë në listën zgjedhore të VV-së, ku më së shumti vota ka marrë Albin Kurti, që ishte edhe kandidat i këtij subjekti politik për kryeministër.

 

Numër të konsiderueshëm të votave kanë marrë edhe tre kandidatët e VV-së nga Mitrovica për deputetë në Kuvendin e Kosovës, Faruk Mujka, Fidan Ademi dhe Vlora Haxhimehmedi.

 

Veriu.info ju sjellë listën e siguruar nga KQZ-ja …