.
×

Ja në çfarë luksi po jeton Engjellusha Salihu (Foto) 

Këngëtarja e re, Engjellusha Salihu, e vërteton shprehjen e famshme se “dardha pikë nën dardhë”, shkruan “Kosovarja”.

Njëjtë si e ëma, edhe Engjellusha ka talent, zë të bukur e të ëmbël dhe arrinë të të bëjë për vete me sharm e ëmbëlsi. Këngëtarja është mjaftë e pranishme në tregun muzikor, duke u shndërruar në një nga emrat e popullarizuar të momentit. Ajo me të shpejtë e krijoi vendin e vetë në këtë treg të ngarkuar muzikor, shkruan “Kosovarja”. Ndërkohë, Engjellusha është ende është beqare dhe jeton në të njëjtën shtëpi me prindërit dhe pjesën tjetër fe familjes.

 

Siç shihet edhe nga foto, ata jetojnë në luks/