.
×

Ja kush janë dy banorët e rinj të Big BrotherSurprizat nuk kanë fund të shtëpinë e Big Brother. Ndërkohë që banorët kanë dalë në oborr dhe janë duke shkëmbyer biseda të ndryshme mes tyre në shtëpi kanë hyrë dy banorë të rinj, Maria nga Vlora dhe Fisniku nga Tirana.

Banorët e rinj hyjnë në shtëpi dhe drejtohen drejt oborrit, ku ndodhen pjesa tjetër e banorëve duke u munduar që të tërheqin vëmendjen e tyre. të rinjtë priten miqësisht nga banorët e tjerë të shtëpisë.

Pasi bëjnë prezantimin e parë banorët fillojnë t’i pyesin dy të rinjtë për t’i njohur pak më shumë sepse ata kanë hyrë pa asnjë paralajmërim, apo klip prezantues dhe banorët e tjetër nuk dinë asgjë rreth tyre.