.
×

Ja kush e dizajnoj flamurin shtetëror ! 

 

Avokati i njohur Dastid Pallaska përmes një statusi në Facebook ka thënë se flamurin shtetëror nuk e dizajoj Ahtisaari por një ish ushtar i UÇK-së dhe nuk duhet trajtuar si i huaj, transmeton Botapres.info

 

Lexo statusin e plotë:

Flamurin shtetëror nuk e dizajnoj Ahtisaari por një ish ushtar i UÇK-së.

Për këtë arsye ky flamur nuk guxon të trajtohet si i huaj apo si anti-shqiptar!