.
×

Ja ku po proteston Fisnik Ismajli?Deputetit nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Fisnik Ismaili, që po qëndron në burg shtëpiak i’u është pamundësuar të protestojë tek tendat e ngritura në sheshin “Skenderbeu”.

Por, Ismailit i “shkoi” protesta në shtëpi.

Ai e ka postuar një fotografi ku shihet një numër i madh i njerëzve të cilët kanë shkuar për ta vizituar dhe poshtë fotografisë ai ka shkruar: “Në pamundësi për me shkue në protestë, protesta erdhi te unë”.